Get Adobe Flash player

Kalender

Desember 2023
M T O T F L S
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Vilkår og betingelser for eidsvoldlodge.no (Sons of Norway, Eidsvold Lodge)

1. Godkjennelse av bruksvilkår og endringer

Hver gang du bruker eller gir tilgang til dette nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk, som endret fra tid til annen med eller uten varsel til deg. I tillegg, hvis du bruker en bestemt tjeneste på dette nettstedet eller nås via dette nettstedet, vil du bli underlagt noen regler eller retningslinjer som gjelder for disse tjenestene, og de vil bli innlemmet som referanse i disse bruksvilkårene. Vennligst les nettstedets personvernpolicy, som er innlemmet i disse bruksbetingelsene ved referanse.

2. Våre tjenester på nett

Dette nettstedet og tjenestene som tilbys til deg på og via dette nettstedet, er gitt på grunnlag av "SOM DET ER". Du godtar at vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene til dette nettstedet og dets tjenester, og å fjerne dataene du oppgir, enten midlertidig eller permanent, når som helst, uten varsel og uten ansvar overfor deg. Vi (Sons of Norway, Eidsvold Lodge) vil ikke holdes ansvarlig eller ansvarlig for aktualitet, fjerning av informasjon, manglende lagring av informasjon, unøyaktighet av informasjon eller feilaktig levering av informasjon.

3. Dine ansvarsområder og registreringsforpliktelser

For å kunne bruke dette nettstedet, eller visse deler av det, kan det hende du må registrere deg for en brukerkonto på dette nettstedet.  I dette tilfellet er du enig i å gi sannferdig informasjon når du blir bedt om det, og - hvis en minste alder kreves for å være kvalifisert for en brukerkonto, påtar du deg at du er minst den nødvendige alderen. Ved å registrere deg for en brukerkonto, aksepterer du eksplisitt brukervilkårene for dette nettstedet, inkludert eventuelle endringer som er gjort av oss og som publiseres her, samt utsendelse av nyhetsbrev som sendes ut fra nettstedet.

4. Personvernregler

Registreringsdata og annen personlig identifiserbar informasjon som nettstedet kan samle, er underlagt vilkårene for vår personvernpolicy.

5. Registrering og passord

Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til passordet ditt, og du vil være ansvarlig for all bruk av din brukerkonto og / eller brukernavn, enten autorisert eller ikke autorisert av deg. Du godtar at du straks informerer oss om uautorisert bruk av brukerkonto, brukernavn eller passord.

6. Din oppførsel

Du samtykker i at all informasjon eller data av noe slag, enten tekst, programvare, kode, musikk eller lyd, fotografier eller grafikk, video eller annet materiale ("innhold"), gjort tilgjengelig offentlig eller privat, er under eget ansvar person som gir det nevnte innholdet, eller av personen hvis brukerkonto er brukt. Du godtar at dette nettstedet kan utsette deg for innhold som kan oppfattes som støtende. Nettredaktøren vil ikke være ansvarlig for deg på noen måte for innhold som vises på dette nettstedet, heller ikke for feil eller unnlatelse.

Ved å bruke dette nettstedet eller en hvilken som helst tjeneste, er du klar over at:

 • du vil ikke publisere noe innhold eller oppføre deg på noen måte som kan tolkes som: kriminelt; ulovlig; truende; skadelig; fornærmende; trakasserende; forfølgende; skadevoldende; ærekrenkende, injurierende; vulgært; obskønt; støtende; pornografisk; utformet for å forstyrre eller forstyrre driften av dette nettstedet eller en hvilken som helst tjeneste som tilbys; infisert med et virus eller annen destruktiv eller skadelig programmeringsrutine; gi opphav til sivilt eller strafferettslig ansvar eller i strid med en gjeldende lokal, nasjonal eller internasjonal lov
 • du vil ikke etterligne eller misrepresentere din tilknytning til noen person eller enhet. Du vil ikke forfalske eller på annen måte søke å skjule eller forvirre opprinnelsen til innhold som du har gitt;
 • du vil ikke samle inn eller bruke informasjon om andre brukere
 • du vil ikke gi, og du vil ikke bruke dette nettstedet til å gi noe innhold eller tjeneste på noen kommersiell måte, eller på noen måte som innebærer søppelpost, spam, kjedebrev, pyramideordninger eller annen form av uautorisert annonsering eller handel; Du vil ikke bruke dette nettstedet til å markedsføre eller drive noen tjeneste eller innhold uten nettstedredaktørens tidligere skriftlige samtykke;
 • du vil ikke gi noe innhold som kan føre til at vi holdes sivilt eller kriminelt ansvarlig, eller som kan anses som et brudd på lokal, nasjonal eller internasjonal lov, inkludert - men ikke begrenset til - lover om opphavsrett, varemerker, patenter eller forretningshemmeligheter.

7.  Innsending av innhold til denne nettsiden

Ved å; gi/sende/laste opp, innhold til dette nettstedet så:

 • godtar du å gi oss en verdensomspennende, royaltyfri, evigvarende, ikke-eksklusiv rett og lisens (inkludert moralske rettigheter eller andre nødvendige rettigheter.) å bruke, vise, reprodusere, modifisere, tilpasse, publisere, distribuere , utføre, markedsføre, arkivere, oversette og lage derivater og samlinger, helt eller delvis. Slike lisenser vil gjelde med hensyn til enhver form, media, teknologi som allerede er kjent på tidspunktet for bestemmelsen eller utviklet senere;
 • garanterer du, og representerer du, at du har alle juridiske, moralske og andre rettigheter som kan være nødvendige for å gi nettstedet redaktøren lisensen spesifisert i denne seksjonen 7;
 • anerkjenner du og godtar du, at vi har rett (men ikke forpliktelse), umiddelbart og etter eget skjønn, å nekte å publisere, eller fjerne, eller å blokkere tilgang til alt innhold du sender, når som helst og av en eller annen grunn, med eller uten varsel.

8. Tredjeparts tjenester

Varer og tjenester fra tredjepart kan bli annonsert og / eller kan bli gjort tilgjengelig på eller gjennom denne nettsiden. Representasjoner om produkter og tjenester levert av tredjeparter vil bli styrt av retningslinjer og representasjoner fra disse tredjepartene. Vi vil ikke på noen måte være ansvarlig for eller ansvarlig for noen av dine forhold eller samhandling med tredjeparter.

9. Erstatning

Du samtykker i å ikke holde erstatningspliktig; oss og våre representanter; datterselskaper; tilknyttede selskaper; nærstående; offiserer; direktører; ansatte; agenter; uavhengige entreprenører; annonsører; partnere og medarbeidere; -skadesløse, uansett krav, eller krav, inkludert fornuftige juridiske gebyrer, som kan bli arkivert av tredjepart, som oppstår som følge av din oppførsel eller tilknytning til dette nettstedet eller våre tjenester, innholdet ditt, brudd på disse bruksvilkårene eller andre brudd på deg av rettighetene til en annen person eller en gruppe.

10. ANSVARSFRASKRIVELSE

DU FORSTÅR OG GODKJENNER AT DIN BRUK AV DETTE NETTSTEDET OG AV TJENESTER ELLER INNEHOLDSGIVER ("TJENESTEN") ER PÅ DIN EGEN RISIKO. TJENESTER OG INNHOLD LEVERES DEG "SOM DE ER", OG VI UTTRYKKELIG FRASKRIVER OSS ALLE GARANTIER AV NOE SLAG, VERKEN IMPLISITE ELLER UTTRYKTE, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL, OG IKKE-BRUDD.

VI gjør ingen garantier, verken implisitte eller uttrykte, at deler av TJENESTEN VIL VÆRE UAVBRUTT, FEILFRI, VIRUSFRI, SIKKER, NØYAKTIG, PÅLITELIG, ELLER ENHVER KVALITET, EI ER DET GARANTERT ENTEN implisitt eller UTTRYKKELIG AT ETHVERT INNHOLD ER SIKKERT FOR NEDLASTING. DU FORSTÅR ​​OG ER ENIG i at verken vi ELLER NOEN deltaker i tjenesten gir faglige råd AV NOE SLAG OG AT noen råd eller annen informasjon som hentes via denne nettsiden bare kan brukes PÅ EGET ANSVAR OG AT VI IKKE HOLDES ANSVARLIG PÅ NOEN MÅTE.

Noen jurisdiksjoner kan ikke tillate fraskrivelser av underforståtte garantier, og visse påstander i ovennevnte ansvarsfraskrivelse gjelder kanskje ikke for deg med hensyn til underforståtte garantier. De øvrige vilkårene gjelder uansett.

11. ANSVARSBEGRENSNING

DU FORSTÅR OG GODKJENNER AT VI (Sons of Norway, Eidsvold Lodge) IKKE ER ANSVARLIG FOR NOEN DIREKTE, INDIREKTE, SÆRLIGE, TILFELDIGE, FØLGENDE ELLER FØLGESKADER; Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, TAP AV FORTJENESTE, GOODWILL, BRUK, DATA ELLER ANDRE TAP (selv om VI HAR BLITT GJORT OPPMERKSOM PÅ MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER), som følge av (I) BRUK AV TJENESTER ELLER hindret bruk av disse, (II) omkostningene for oppnåelse av ERSTATNINGSPRODUKTER OG / ELLER TJENESTER SOM FØLGE en avtale som inngås videre gjennom TJENESTENE, (III) uautorisert tilgang til ELLER ENDRING AV DERES dataoverføringer, (iv) erklæring fra en tredje PART ELLER GJENNOMRÅDE AV EN ANNEN TREDJEPART BRUK AV TJENESTER, ELLER (V) NOEN ANDRE SAK I FORBINDELSE MED TJENESTER.

I enkelte jurisdiksjoner er det ikke tillatt å begrense ansvar, og derfor kan slike begrensninger ikke gjelde for deg.

12. Forbehold av rettigheter

Vi forbeholder oss alle våre rettigheter, inkludert, men ikke begrenset til, alle opphavsrettigheter, varemerker, patenter, forretningshemmeligheter og andre rettigheter som nettstedet vårt kan ha med hensyn til dette nettstedet, dets innhold og varer og tjenester som kan leveres. Bruken av vårt nettsted og tjenester krever samtykke. Ved å gjøre tjenester tilgjengelig for deg, gir vi deg ikke noen underforstått eller eksplisitte lisenser eller rettigheter, og du har ingen rettigheter til å gjøre kommersiell bruk av dette nettstedet eller tilby tjenester uten vårt skriftlige samtykke.

13. Varsel om brudd på opphavsretten

Hvis du mener at eiendommen din har blitt brukt på noen måte som kan betraktes som en brudd på brudd på opphavsretten eller et brudd på dine immaterielle rettigheter, kan nettstedet redaktørens copyright agent bli kontaktet via:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

14. Gjeldende lov

Du samtykker i at disse bruksvilkårene og enhver tvist som oppstår som følge av din bruk av dette nettstedet eller produkter eller tjenester som tilbys, vil bli styrt av og tolket i samsvar med gjeldende lover. Ved å registrere for en brukerkonto på dette nettstedet, eller ved å bruke dette nettstedet og tjenestene det gir, aksepterer du at jurisdiksjon er gitt til domstolene som har jurisdiksjon over vårt område, og at eventuelle tvister vil behandles i henhold til gjeldende lovverk.

15. Diverse opplysninger

 1. Dersom en bestemmelse i disse bruksvilkårene anses å være i strid med lovgivningen av en domstol med jurisdiksjon over partene, vil nevnte bestemmelse bli tolket for å gjenspeile parternes opprinnelige intensjoner i samsvar med gjeldende lov, og Resten av disse vilkårene for bruk forblir gyldig og gjeldende.
 2. Feil av en av partene om å hevde enhver rett under disse bruksvilkårene vil ikke bli ansett som et frafall fra partens rett, og den nevnte rett vil forbli i full kraft og virkning;
 3. Du samtykker i at ethvert krav eller en sak med hensyn til dette nettstedet eller dets tjenester må innleveres innen ett (1) år etter at et slikt krav eller årsak er oppstått, eller den nevnte påstand eller årsak vil alltid bli sperret uten hensyn til eventuelle i strid med lovgivningen.

 

Facebook Image

Bilder

Hva skjer

Ingen hendelser

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

Sons of Norway, Eidsvold Lodge, 8-009