Get Adobe Flash player

Kalender

Juni 2024
M T O T F L S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Innlogging

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss, og Sons of Norway, Eidsvold Lodge, er derfor opptatt av å ivareta og respektere ditt personvern. I det vi har kalt vår personvernpolicy forklarer vi hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvernet og beskytter det.

 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Som eksempel kan nevnes navn, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Behandling av personopplysninger er enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.

Hva slags informasjon lagres, og hva brukes den til?

Vi lagrer informasjon for flere formål. Dels lagrer vi informasjon for at du skal kunne bruke våre tjenester og produkter. Noen av våre ulike tjenester og produkter krever at leserne registrerer informasjon om seg selv, for eksempel navn, e-postadresse, mobilnummer, alder, fødelsdato og medlemsnummer med tilhørende lodge-tilknytning. Dette er data som lagres i interne databaser og brukes til å yte kundeservice og administrere brukerkontoen. Enhver bruker står fritt til å be om at registrerte opplysninger fjernes fra våre databaser.

Formålet med lagringen av informasjon er:

  • Å gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen brukerne våre, for å kunne tilpasse tjenestene
  • Gjøre det lettere for deg å navigere på sidene våre
  • Redusere innhold som er irrelevant for visse målgrupper
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan det brukes
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk
  • Vi lagrer også informasjon for å forebygge og avklare straffbare forhold

Opplysningene samles inn på følgende måter:

  • Opplysninger du selv gir til oss, eller opplysninger om deg som importeres fra medlemslistene.
  • Når du registrerer som bruker hos oss vil du oppgi en del data som lagres av oss. Disse opplysningene lagres i vår database for å sikre innholdet, samt for å forbedre tjenestene våre og for å forebygge svindel.
  • Teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling
  • Gjennom tjenerlogger og andre verktøy registrerer vi informasjon om enheten og tilkoblingen til våre tjenester, som eksempelvis operativsystem, nettleserversjon, ip-adresser, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler. Denne informasjon kan etter omstendighetene også kobles opp mot din brukerkonto.
Facebook Image

Bilder

Hva skjer

Ingen hendelser

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

Sons of Norway, Eidsvold Lodge, 8-009